De Mensen voor
Cijfers Prijs

Cijfers zijn belangrijk, maar de mens achter de cijfers is minstens zo belangrijk voor de moderne ondernemer. Om op positieve wijze aandacht te vragen voor het belang van de financiële managers in Noord-Nederland, is de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ in het leven geroepen.

Achtergrond

Steeds vaker betrekt de ondernemer zijn financiële professional actief bij de beleidsvorming en koersbepaling. Om het belang van een goede samenwerking tussen de ondernemer en zijn controller te benadrukken is de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ in het leven geroepen. De winnaar wordt samen met de ondernemer in het zonnetje gezet en beloond met de ‘Mensen voor Cijfers Award’

Winnaar van de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ word je niet zo maar. Daarvoor moet wel aan een aantal criteria worden voldaan. Ook wordt bij de beoordeling van de kandidaten, nadrukkelijk gekeken naar de Mens achter de Cijfers. Sociale vaardigheden en collegialiteit worden in de beoordeling betrokken. Meer informatie over de beoordelingscriteria vindt u hier. Woensdag 23 april zal de Mensen Voor Cijfers Prijs tijdens een bijzondere lunchbijeenkomst worden uitgereikt. In samenwerking met BusinessWise van MartiniPlaza is een speciaal programma samengesteld, met als hoofdspreker George Möller, oud-directeur Effectenbeurs. Hij zal een lezing houden over het actuele onderwerp ‘financiële ethiek’. Inschrijven voor de prijs kan tot maandag 24 maart.

 

Programma 23 april 2014 

 

10.30 uur: ontvangst met koffie & thee
11.00 uur: BusinessWise College ‘(financiële) ethiek’ door drs. George Möller 
12.00 uur: uitreiking Mensen Voor Cijfers Prijs
13.00 uur: (netwerk)lunch
14.00 uur: einde

Iedere financieel professional kan in aanmerking komen voor de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’. Inschrijven voor de prijs kan tot maandag 24 maart. Zowel ondernemers, die hun controller willen nomineren, als controllers zelf kunnen zich inschrijven. De inschrijfformulieren zijn hier te vinden. Uit de genomineerde kandidaten wordt door een deskundige jury de winnaar gekozen, welke bestaat uit de volgende personen:

 

-          Ellen Zeeman; Directeur bij Hofsteenge Zeeman Groep

-          Karel Jan Voogd; eigenaar van What a Gigh B.V., voorheen partner bij KPMG

-          Shiestha de Jonge; Accountmanager Zaken bij ABN AMRO

-          Johan Dusseljee; winnaar 2013 en Directeur financiën & bedrijfsvoering Elker Jeugd- en Opvoedhulp en Het Poortje Jeugdinrichtingen.

-          Nienke Sikma, eigenaar Profectus Management & Advies

 

De bestuurslid en coördinator van de jury van de ‘Mensen voor Cijfers Prijs’ is:

  • Anneloes Middelkoop; Eigenaar van Anneloes Middelkoop | Human Performance en Registerpsycholoog NIP | Arbeid en Organisatie